Navigate / search

Inscripcions

Tria el recorregut que prefereixis: 10km o 3km. Els menors de 14 anys tenen un preu reduït de 8€ i només poden participar a la cursa de 3km.
La inscripció es tancarà a l’assolir els 1.000 participants entre els dos recorreguts o el divendres 01 de març a les 14h. Si no s’arriba a la xifra de 800 corredors es podran fer inscripcions d’incidències durant la recollida de dorsals, només dissabte i fins a esgotar dorsals disponibles.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Per una causa justificada, és podran recuperar els diners de la inscripció fins el 24 de febrer, amb una penalització de 3€ per comissions bancàries. A partir del 25 de febrer no es retornaran els diners de la inscripció.

Preus per les dues curses:

  • MAJORS DE 14 ANYS: 12 € / 13 € amb lloguer de xip.
  • MENORS DE 14 ANYS: 8 € amb o sense lloguer de xip.
  • Inscripció d’última hora: 1 i 2 de març: 20 €.

Durant el procés d’inscripció, els corredors podran fer una donació (1€ – 2€ – 5€) en benefici del Banc dels Aliments de Lleida.

 

Recollida de dorsals

Totes les persones inscrites rebran la seva bossa de corredor, el xip (si es de lloguer), el dorsal, la documentació de la cursa i el regal oficial.

Horaris:

  • 02 de març de 10:00h a 13:30h.
  • 03 de març de 8.30h a 10.00h.

Ubicació:

Castell Templer (Turó de Gardeny).

El dorsal es durà ben visible al pit, i el xip groc s’ha de portar per sota del bessó. Si portes xip de lloguer l’hauràs de tornar a l’organització al finalitzar la cursa. Qui no el porti, no constarà en la classificació.

L’organització demanarà el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal. Si has de recollir el dorsal d’una tercera persona has de portar la fotocopia del seu DNI o una imatge al mòbil.