Navigate / search

Reglament

 L’Associació Esportiva Ekke organitza la XIVª edició de la cursa dels Templers de Lleida, que se celebrarà l’8 de març de 2020.

1. LA CURSA

Per primer cop, hi haurà dos recorreguts per escollir, el tradicional de 10 km i un recorregut popular de 3 km.

Es una Cursa oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament.

La cursa de 3 km és oberta a tothom i l’edat mínima per poder participar a la cursa de 10 km son 14 anys (Nascuts abans del 31/12/2006).

2. SORTIDA i TEMPS MÀXIM DE CURSA

 • Cursa 10 km – sortida a les 10.30h / temps màxim per completar-la: 1h20′.
 • Cursa 3 km – sortida a les 10.32h / temps màxim per completar-la: 30′.

A partir d’aquests temps màxims, els corredors podran acabar la prova però hauran de fer-ho fora de la calçada i no sortiran a la classificació.

3. CATEGORIES

Les categories masculines i femenines  de la cursa de 10 km és regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera.

 • General (G)
 • Promesa (P). (14 – 19 anys)
 • Sènior (S). (20 – 39 anys)
 • Veterà 1 (V1). (40 – 49 anys)
 • Veterà 2 (V2). (50 – 59 anys)
 • Màster (M). (Més de 60 anys)

Per fer les categories es tindrà en compte l’edat a 31/12/2020. Per exemple, una persona que el 2020 fa 40 anys, entrarà dintre de la categoria de veterà 1.

Les categories masculines i femenines  de la cursa de 3 km és regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera.

 • General (G)
 • Sub12 (I). (Menys de 11 anys)
 • Sub14 (C). (12 – 13 anys)
 • Sub16 (J). (14 – 15 anys)

Per fer les categories es tindrà en compte l’edat a 31/12/2020. Per exemple, una persona que el 2020 fa 15 anys, entrarà dintre de la categoria Sub16.

4. ENTREGA DE TROFEUS i PREMIS

L’entrega de premis tindrà lloc a les 12h al jardi del Castell Templer.

Hi haurà trofeu als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. Per aquesta classificació es farà us del temps OFICIAL, no del temps real.

Els premis no son acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.

5. INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa, www.templers.cat

Durant el procés d’inscripció, els corredors podran fer una donació (1€ – 2€ – 5€) en benefici del Banc dels Aliments de Lleida.

La inscripció estarà oberta des del 23 de gener, i és tancarà a l’arribar a 800 participants en la cursa de 10K o 300 participants en la cursa de 3K; o el divendres 6 de març a les 14h. Si no s’arriba a 800 corredors és podran fer inscripcions d’incidències durant la recollida de dorsals, només dissabte i fins esgotar dorsals disponibles.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Per una causa justificada, és podran recuperar els diners de la inscripció fins el 1 de març, amb una penalització de 3€ per comissions bancaries. A partir del 2 de març no es retornaran els diners de la inscripció.

Preus per les dues curses:

 • Cursa de 10 km: 12 € / 13 € amb lloguer de xip  / 28 € amb compra de xip.
 • Cursa de 3 km: 8 € / 9 € amb lloguer de xip.
 • Inscripció d’última hora: 7 i 8 de març: 15 € (Les dues curses).

L’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil està inclòs en el preu de la inscripció.

6. RECOLLIDA DE DORSALS

Totes les persones inscrites rebran la seva bossa de corredor, el xip (si es de lloguer), el dorsal, la documentació de la cursa i el regal oficial. Els inscrits podran recollir el seu dorsal el dia 7 de març de 10:00h a 13:30h i el 8 de març de 8.30h a 10.00h al Castell Templer (Turó de Gardeny). Dissabte a la tarda no hi haurà recollida de dorsals.

El dorsal es durà ben visible al pit, i el xip groc s’ha de portar per sota del bessó. Si portes xip de lloguer l’hauràs de tornar a l’organització al finalitzar la cursa. Qui no el porti, no constarà en la classificació.

L’organització demanarà el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal. Si has de recollir el dorsal d’una tercera persona has de portar la fotocopia del seu DNI o una imatge al mòbil.

7. CONTROL DE TEMPS. XIP GROC

La classificació i control per xip serà electrònic. Aquest control garanteix el temps REAL de cada corredor, des de que trepitja la línea de sortida fins que creua la de meta.

El xip haurà de estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 20 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

8. RECORREGUT

La sortida i arribada de la cursa serà al turó de Gardeny.

Es obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avis per motius de seguretat o causes alienes a la organització.

9. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà punt d’avituallament al kilòmetre 5,5.

La organització disposarà d’assistència sanitària mòbil darrera de l’últim corredor i fixa al punt de sortida / arribada.

10. SERVEIS AL CORREDOR

 • Obsequi oficial de la cursa.
 • Dorsal Personalitzat.
 • Assegurança d’accidents.
 • Cronometratge amb temps real de cursa.
 • Avituallament de cursa.
 • Serveis i guarda-roba.
 • Atenció mèdica el dia de la cursa.
 • Avituallament de meta.
 • Tast d’aliments de les terres de Lleida
 • No hi ha servei de dutxes.

11. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

12. SEGURETAT

Tots els corredors estaran coberts per l’assegurança pròpia de la cursa per qualsevol incidència que puguin tenir. També, l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant una ambulància medicalitzada.

13. IMATGE i VIDEO

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web i a les xarxes socials de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la realització de la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

14. DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA, CIF: G25608670. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a associacioesportiva@ekke.es

15. SALUT

El corredor al omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 10 km. Es responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la Cursa dels Templers.

16. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. Aquest reglament pot ser modificat per la organityzació en qualsevol moment. Si algun corredor/a inscrit, es veu afectat per aquest canvi de reglament i no vol participar podrà demanar la devolució de la inscripció. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.