Navigate / search

Inscripcions

Tria el recorregut que prefereixis: 10 km o 3 km.
La inscripció estarà oberta des del 23 de gener, i es tancarà en arribar a 800 participants en la cursa de 10K o 300 participants en la cursa de 3K; o el divendres 6 de març a les 14 h. Si no s’arriba a 800 corredors, es podran fer inscripcions d’incidències durant la recollida de dorsals, només dissabte i fins esgotar dorsals disponibles.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Per una causa justificada, és podran recuperar els diners de la inscripció fins el 1 de març, amb una penalització de 3€ per comissions bancàries. A partir del 2 de març no es retornaran els diners de la inscripció.

Preus per les dues curses:

  • CURSA 10 KM: 12 € / 13 € amb lloguer de xip / 28 € amb compra de xip.
  • CURSA 3 KM: 8 € / 9 € amb lloguer de xip.
  • Inscripció d’última hora: 7 i 8 de març: 15 €.

Durant el procés d’inscripció, els corredors podran fer una donació (1€ – 2€ – 5€) en benefici del Banc dels Aliments de Lleida.

 

 

Recollida de dorsals

Totes les persones inscrites rebran la seva bossa de corredor, el xip (si es de lloguer), el dorsal, la documentació de la cursa i el regal oficial.

Horaris:

  • 7 de març de 10:00h a 13:30h.
  • 8 de març de 8.30h a 10.00h.

Ubicació:

Castell Templer (Turó de Gardeny).

El dorsal es durà ben visible al pit, i el xip groc s’ha de portar per sota del bessó. Si portes xip de lloguer l’hauràs de tornar a l’organització al finalitzar la cursa. Qui no el porti, no constarà en la classificació.

L’organització demanarà el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal. Si has de recollir el dorsal d’una tercera persona has de portar la fotocopia del seu DNI o una imatge al mòbil.